Huisregels en voorwaardenBij 10 minuten te laat komen vervalt uw afspraak. 
Dit omdat ik voor u een tijd heb gereserveerd en ik geen klanten na u onnodig wil laten wachten. Kom dus graag op tijd. 


Graag verzoek ik u om het gebruik van uw mobiele telefoon tot een minimum te beperken. 

En heel graag de handen op de behandel tafel te houden. 
Dus niet op schoot etc.
Dit ivm dat er dan teveel bewogen wordt.   Hierdoor kunnen er stofjes of pluisjes op de nagel komen en dit gaat dan ten koste van de behandeling de kwaliteit wordt hierdoor helaas minder.


Behandelingen die gel of acryl bevatten worden alleen uitgevoerd vanaf 16 jaar.


Bij verhindering verzoek ik u om uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Gebeurt dit niet, of zegt u helemaal niet af, dan ben ik helaas genoodzaakt u een factuur te sturen met 100% van de kosten van de betreffende behandeling. 
Tenzij reden van onmacht word aangegeven. 


Er word in mijn salon gewerkt met diverse producten en instrumenten die niet kindvriendelijk zijn en zelfs gevaarlijk voor kinderen. Kinderen zijn om die reden in de salon niet toegestaan, tenzij in geval van nood. Bovendien is uw behandeling een moment van ontspanning, zorgt u dus voor oppas.

Ivm de hygiëne zijn huisdieren niet toegestaan in de salon. 


Ik plaats in princiepen geen product op het werk van andere nagelcollega’s. Indien u bij mij komt wordt het oude product verwijderd zodat wij ‘met een schone lei’ kunnen beginnen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.


Ik beoordeel uw nagels alvorens ik besluit hier een kunstproduct op te plaatsen, wanneer uw nagels beschadigd of niet geschikt zijn op het moment van beoordelen krijgt u van mij uiteraard een passend advies!

Een behandeling is op eigen risico. Zodoende ben ik niet aansprakelijk voor eventuele gezondheid klachten.Garantie voorwaarden


U krijgt op iedere nieuwe of nabehandeling 1 week garantie, deze vervalt bij de volgende punten:

Uw nagels zijn behandeld door derden.

Verkeerd gebruik door uzelf. 
Uw nagels zijn uw sieraden, behandel ze niet als gereedschap.

Zwangerschap, medicijngebruik of ziekte.

Het plaatsen van product, tegen ons advies in, op beschadigde nagels.

 Bij te weinig of niet oliën. 
N.B.


Het is belangrijk uw nagels goed te verzorgen, dit kunt u doen d.m.v. nagelriemolie. Deze olie zorgt ervoor dat de eigen nagels niet uitdrogen, een langere houdbaarheid van uw kunstnagels en verzorgt bovendien de nagelriemen. Hierdoor heeft u langer plezier van uw kunstnagels.